Mažić napao Nađa, a onda ga prijavio u zapisnik!

Svedoci koji su se nalazili u tunelu na stadionu Partizana navode da je u poluvremenu arbitar iz Vrbasa prvi verbalno započeo sukob sa sportskim direktorom crno-belih, posle čega mu ovaj nije ostao dužan

Bura oko poslednjeg večitog derbija se ne smiruje ni četiri dana kasnije. Iako je sudija Milorad Mažić nakon utakmice priložio žalbu u zvanični zapisnik da ga je sportski direktor Partizana Albert Nađ verbalno napao u poluvremenu meča, pojavili su se svedoci koji tvrde suprotno.

Nekolicina ljudi koji su se nalazili ispred sudijskih svlačionica izjavilo je da je u poluvremenu došlo do verbalne rasprave između nekadašnjeg fudbalera crno-belih i najboljeg srpskog sudije, ali da je Mažić taj koji je započeo sukob, jer je bio isprovociran načinom na koji ga je Nađ gledao.

- Šta je, šta me gledaš i zašto vrtiš glavom - navodno je rekao Mažić Nađu, kako tvrde svedoci, da bi mu čelnik kluba iz Humske na isti način odgovorio nakon ćega se arbitar iz Vrbasa povukao u svlačionicu sa pomoćnicima.

Kada je utakmica završena Mažić je uneo u zapisnik utakmice ovo što se dogodilo, samo što je naveo da je on bio prvi napadnut. Pomenimo i to da su i Partizan i Zvezda uložili žalbe na njegovo suđenje. Internacionalac se trenutno nalazi u Španiji gde će deliti pravdu na revanšu polufinala Lige Evrope.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)