Mitar opet besneo posle crvenog kartona! (VIDEO)

Srpskom reprezentativcu ne leže gostovanja u Brižu. Nakon što je prošlog puta pljuvao domaće navijače sada je zaradio isključenje nakon čega je poludeo na sudiju

Aleksandar Mitrović još uvek nije uspeo da obuzda svoj temperament koji ga je toliko puta uvlačio u nevolje. Tek što su ga mediji u Belgiji malo pustili na miru i rekli da se popravio, on se ponovo potrudio da im podigne tiraž i napuni naslovne strane sportskih novina.

Na velikom derbiju između Briža i Anderlehta, bivši napadač Paritzana je dobio crveni karton u 37. minutu, a mogao bi da se suoči i sa žestokom kaznom od strane rukovodstva belgijske lige zbog reakcije posle toga.

Nakon jednog vazdušnog duela sa defanzivcem domaće ekipe u kome ga je ovaj stiče se utisak zakačio laktom po licu došlo je do verbalnog duela između njih dvojice, a zatim i odgurivanja glavama, nakon čega je Brižov štoper teatralno pao i sudija nije imao druge nego da napadaču Anderlehta pokaže put u svlačionicu.

Međutim, ovo kao da je još više razbesnelo srpskog reprezentativca koji je počeo da se raspravlja sa svima na terenu i da vuče glavnog arbitra za rukav, a na kraju ga je smirivao trener i ostali članovi stručnog štaba koji su ga odveli u svlačionicu. Ipak ovaj njegov potez nije koštao njegov tim jer su zabeležili pobedu 1:0.

Podsetimo da je Mitrović prošle godine takođe napravio incident na gostovanju Brižu kada je pljunuo u pravcu domaćih navijača zbog čega je bio kažnjen i novčano.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)