Još jedan NBA igrač oblači dres Srbije! (VIDEO)

Saigrač našeg Nemanje Nedovića iz Golden Stejta već je obavestio KSS da želi da igra za srpski nacionalni tim

Košarkaška reprezentacija Srbije dobiće NBA pojačanje! Reč je o Ognjenu Kuzmiću, saigraču našeg Nemanje Nedovića u Golden Stejtu, koji j je  i potvrdio da se košarkaš rođen u Republici Srpskoj opredelio da igra "orlove".

- Ognjen mi je rekao da je odlučio i da će igrati za Srbiju, a već je mejlom obavestio naš savez o tome. Selektor mi je tražio njegov broj i mislim da će biti na spisku - rekao je Nedović za Sport i opisao u nekoliko reči kvalitete budućeg srpskog reprezentativca.

- U početku je delovao dosta stidljivo, jer je dosta povučen, takav je tip, ali se posle nekog vremena opustio i odlično je igrao u NBDL ligi.

Kuzmić je rođen pre 24 godine u Doboju, a karijeru je započeo u Borcu iz Banjaluke, a nosio je dres oš nekoliko bosanskih klubova pre nego što se otisnuo u Unikahu gde je proveo dve sezone, ali je uglavnom bio na pozajmicama, da bi prošlog leta zajedno sa Nedovićem stigao u najjaču ligu na svetu.

Prošlog leta je odbio poziv nacionalnog tima Bosne i Hercegovine da za njih igra na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, jer želi da igra za Srbiju što će mu se verovatno i ostvariti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)