U Zvezdu ulaže kompanija koja sponzoriše Bajern, Borusiju, Arsenal i PSŽ?

Crveno-beli se nalaze u završnim pregovorima sa kineskom kompanijom koja je oficijelni partner nekolicine evropskih klubova, ali i reprezentacije Gane i španske lige

Fudbalski klub Crvena zvezda dobiće još jednog sponzora, a izgleda da je to u pitanju kineska kompanija Huavei koja se bavi proizvodnjom telekomunikacionih uređaja.

Već nekoliko dana se šuška u krugovima bliskim klubu sa Marakane da bi crveno-beli uskoro trebalo da potpišu sponzorski ugovor sa nekom velikom firmom, a čini se da je izbor pao na poznatu fabriku mobilnih telefona, čije bi ime od naredne sezone trebalo da na svojim dresovima nose Zvezdini fudbaleri.

Kako saznaje Žurnal pregovori su u završnoj fazi, a uprava ekipe iz Ljutice Bogdana se nada da bi osvajanje titule šampiona Srbije moglo da privuče još neke nove sponzore.

Pomenimo da je Huavei sponzor i fudbalske reprezentacije Gane za Svetsko prvenstvo u Brazilu, zvanični su tehnološki partner španskog fudbala, odnosno Primere i Segunde, a imaju još sponzorske ugovore i sa Bajern Minhenom, Borusijom Dortmund, Arsenalom, Milanom i Pari Sen Žermenom.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)