Lazović večerao sa direktorom AEK-a, Drinčić želja Stanojevića!

Napadač Partizana potvrdio je za „Sport“ da ga AEK želi u svojim redovima, dok bi iskusni vezista mogao put Izraela

Ono što se već danima spekuliše moglo bi da postane istina. Grčki AEK želi u svojim redovima napadača Partizana, Danka Lazovića, a iskusni centarfor se i sastao sa direktorom kluba iz Atine, Nikosom Liberopulosom.

Ipak, Lazović je u izjavi za "Sport" potvrdio da se sastao sa Liberopulosom, ali da nikakav dogovor još uvek nije postignut.

- Istina je da sam se video sa Nikosom Liberopulosom posle utakmice sa Voždovcem, sedeli smo u jednom od gradskih restorana, pričali o mojim planovima, željama AEK-a, u koje se izgleda uklapam. Ne znam da li će biti dogovora, jer ne znam da li će moći da plate.

- Liberopulos mi je izložio plan, velike ambicije kluba u stvaranju tima, a sve to zarad povratka u najjaču ligu Grčke. AEK ima dugu tradiciju i rešili su da ga vrate tamo gde mu je i mesto.Radi se o nesumnjivo velikom klubu i ne mogu da kažem da nisam zainteresovan. Ipak, život me je naučio da je od interesovanja do realizacije u fudbalu dug put, pa ne kujem neke planove unapred. Jednostavno, neka ide sve svojim tokom, kako god da bude - rekao je Lazović.

Pored Lazovića i Nikola Drinčić bi mogao da napusti Humsku. Naime, prema saznanjima "Sporta" za usluge sjajnog veziste zainteresovan je novi trener Makabija iz Haife, Aleksandar Stanojević, a videćemo kakav će na kraju biti epilog.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Sport)