Veliko priznanje Partizanu: Toni Parker zvao crno-bele na turnir s NBA zvezdama!

Srpski šampion će od 19. do 21. septembra biti gost Francuske na poziv igrača San Antonio. Sprema se spektakl

Poziv Tonija Parkera. upućen Partizanu kako bi srpski šampion bio deo projekta koji će u Francuskoj realizovati tim sastavljen oko NBA zvezde veliko je prizanje srpskom šampionu.

Svojevrsni košarkaški događaj je planiran za kraj septembra, a međunarodni turnir će prethoditi Gala utakmici između Tima Tonija Parkera i jednog veoma značajnog tima iz sveta košarke.

Partizan NIS je jedan od prvih timova koji je potvrdio učešće, a na turniru će igrati još i Asvel, Barselona i Strazbur.

Tim Tonija Parkera za sada čine: Nikolas Batum (Portland), Kevin Serafan (Vašington), Ian Mahinmi (Indijana), Tabo Sefološa (Oklahoma), Nando de Kolo (Toronto), Kori Mageti, Rodrig Buboa (Šarlroa) i naravno francuski reprezentativac i član San Antonija.

- Toni Parker želi da integriše Partizan u ovaj projekat. Smatra da je to jedan od najboljih klubova u Evropi i ubeđen da će ovaj tim doprineti da sam događaj ima dodatnu vrednost - organizatori su istakli u pozivu našem klubu.

Turnir će biti održan u Monpeljeu od 19. do 21. septembra u drugoj hali po veličini u Francuskoj. Prvog dana na posebnom svečanom događaju biće predstavljene sve ekipe, dok je takmičarski deo zakazan za drugi i treći dan. Finale i Gala utakmica su 21. septembra.

Klub iz Humske će ponovo biti u prilici da promoviše srpsku košarku, kao i brend kluba na jednom jedinstvenom i prijateljskom događaju zajedno sa evropskim i NBA igračima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)