SIMEONE: Koga nema bez njega se mora!

- Košta i Turan su nam važni igrači, ali to su samo imena. Mislim da neće biti velike razlike ako bude igrao neko drugi - rekao je na konferenciji za medije trener Atletiko Madrida

U subotu uveče će se u Lisabonu odigrati finalna utakmica ovogodišnje Lige šampiona, a snage će odmeriti Real iz Madrida i Atletiko iz Madrida.

Trener jorgandžija, Dijego Simeone priznao je da bi izostanak povređenih ključnih igrača Dijega Košte i Arde Turana u finalu Lige šampiona predstavljao veliki hendikep za tim, ali je istakao da crveno-beli mogu do trofeja i bez njih.

- Košta i Turan su nam važni igrači, ali to su samo imena. Mislim da neće biti velike razlike ako bude igrao neko drugi. Imamo drugu dvojicu koji su spremni da izvrše zadatak, pripremili smo se za razne kombinacije Realove igre - izjavio je argentinski stručnjak pred duel protiv madridskog Reala, koji će biti istorijski, jer će prvi put u finalu igrati dva kluba iz istog grada.

- Zahvalan sam svim igračima na onome što su do sada uradili. Mi smo kompaktna i složna ekipa, zato smo i dogurali ovako daleko. Ovo će biti drugačiji meč od onih koje smo ranije igrali. Biće veoma važno ko u prvih pola sata kontroliše sredinu terena, to će biti ključ - zaključio je Simeone.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)