Gogiću, javi se na telefon! Zašto FMP nije kažnjen zbog sakoa? (VIDEO)

Trener Partizana nedavno kažnjen zbog nenošenja sakoa, dok iz istog razloga, namerno ili slučajno, Liga nije ni opomenula trenere FMP-a posle meča u Hali sportova

Uoči plej-ofa i završnice domaćeg prvenstva, iz kola u kolo svedoci smo do sada nezapamćenih skandala na domaćoj košarkaškoj sceni.

Liga svakodnevno izriče kazne za svaki propust na mečevima, od bacanja mekih predmeta na teren do tehničke greške zbog međusobnih sukoba učesnika.

Tek što se činilo da oštrom oku delegata i direktora Lige Dragana Gogića ništa ne promiče, napravljen je propust.

Posle isključenja Milana Gurovića zbog guranja Daloa, ekipu FMP-a predvodio je Ninoslav Marjanović, a on i "njegovi pomoćnici" nisu bili obučeni u skladu s ropisima.

Pomoćni trener kluba iz Železnika i ostali članovi stručnog štaba nisu nosili sakoe, kako je to pravilnikom predviđeno, ali zbog toga nisu kažnjeni, dok je treneru Partizana Dušku Vujoševića upravo zbog toga nedavno izrečena kazna od 34.500 dinara, a iz istog razloga kažnjen je i trener Radničkog Miroslav Nikolić.

Da li su upitanju dvostruki aršini ili slučajan propust nadležnih, ipak, za isti čin crno-beli su kažnjeni, dok treneri FMP-a nisu.

Kako god, kad god je gusto direktora lige nema da se javi na telefon kada ga mediji redovno zovu.

Umesto da objasni propust, srlja iz greške u grešku, toliko da je u košarkaškim krugovima, meta velike sprdnje.

Kad se podvuče crta, izgleda da neki propisi u pravilniku KLS služe da bi se Gogić lično obračunao sa Duškom Vujoševićem. Kao da ima neki ozbiljniji problem sa njim, većim od nediscipline na terenu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M. P.)