Delije najviše vole Čovića, a šta misle o ostalim funkcionerima?

Delije na svom popularnom forumu ocenjivali rad vodećih ljudi kluba, u kojem je sekretar crveno-belih najgore prošao, dok su najzadovoljniji radom Nebojše Čovića

Posle izbacijavanja Crvene zvezde iz Evrope navijači crveno-belih okupljeni na najposećenijem zvezdaškom forumu "Red star Belgrade", izrazili su mišljenje u vezi s radom Uprave FK Crvena zvezda.

Na pitanje: "Da li ste zadovoljni radom uprave", članovi foruma mogli su da ocene postignuto predsednika Dragana Džajića, potpredsednika Nebojše Čovića, Ivice Tončeva i Slavka Kokeze, kao i prvog operativca Miodraga Zečevića.

Rezultat je po mnogima, očekivano- razočaravajuć.

Na uzorku od gotovo hiljadu glasova, najgore je prošao sekretar kluba Miodrag Zečević. Za njega je na pitanje o kvalitetu rada pozitivno glasalo svega 10% članova foruma, dok je čak 90%, odnosno 885 forumaša, odgovorilo sa "ne".

Veoma loše rangiran je i potpredsednik Ivica Tončev, čijim je radom zadovoljno 22% forumaša, odnosno njih 216. Negativno je ocenjen i predsednik Dragan Džajić: o njegovom radu se pozitivno izjasnilo 39% anketiranih, dok 61% forumaša koji su glasali smatra da predsednik nedovoljno dobro obavlja svoj posao.

Potpredsednik kluba Slaviša Kokeza jedan je od dvojice pozitivno ocenjenih - njegovim radom zadovovoljno je 529 članova foruma, odnosno 53% u procentima. Najbolje, i to ubedljivo, ocenjeni član rukovodstva je Nebojša Čović, koji je zadobio podršku dve trećine anketiranih, odnosno 662 člana.

Kakvo je vaše mišljenje o radu Uprave Crvene zvezde?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)