Vidić izvisio za kapitensku traku u Interu!

Iako se u italijanskim medijima pojavila informacija da bi Srbin mogao da bude novi vođa Intera, kapitenska traka će se naći na ruci Andree Ranokije

Trener Intera Valter Macari najavio je da će novi kapiten neroazura umesto penzionisanog Havijera Zanetija biti povremeni italijanski reprezentativac Andrea Ranokija.

- Ranokija deluje kao najbolje rešenje za tu funkciju, odnosno odgovornost koja ide sa tim - rekao je Macari novinarima na treningu Intera.

Ranokija ima 26 godina, a za prvi tim slavnog milanskog kluba debitovao je u sezoni 2010/2011. Do sada je za neroazure odigrao 113 mečeva i dao sedam golova. Italijanski mediji prethodnih dana nagađali su o mogućnosti da kapitensku traku u Interu dobije srpski fudbaler Nemanja Vidić, koji je tek nedavno obukao dres milanskog kluba.

Trener Macari rekao je da će mu najvažnija stvar kada je u pitanju Vidić biti da se srpski igrač navikne na sistem igre sa trojicom fudbalera u odbrani. Fudbaleri Intera prošle sezone osvojili su peto mesto u Seriji A i takmičiće se u Ligi Evrope.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)