Zvezda zna recept za titulu: Terme Čatež prave razliku (FOTO)

Crveno-beli prezadovoljni sa saradnjom koju imaju sa Slovencima * U planu je i proširenje iste jer je Zvezda vratila titulu na Marakanu upravo kada su počeli da dolaze u Terme Čatež na pripreme

Dobitna formula se nikada ne menja pa tako i fudbaleri Crvene zvezde žele da nastave saradnju sa Termama Čatež gde već drugu godinu zaredom dolaze na pripreme. I ne samo nastave, nego i prošire jer postoji obostrano interesovanje. Za crveno-bele je to logično pošto je 26. titula osvojena upravo iz ove baze, dok je Slovencima čast da ugoste najtrofejniji srpski klub.

Partnerstvo koje Zvezda i Terme imaju je više od sponzorstva, a da se srpski šampion oseća kao kod kuće potvrdili su trener Nenad Lalatović, kao i kapiten tima Nenad Milijaš.

- Prezadovoljan sam. Imali smo sve što nam je potrebno. Od hotela, fitnesa, spa centra, do soba. Samim im što je Zvezda osvojila titulu jasan je pokazatelj dobre saradnje - rekao je šef stručnog štaba, a na njegove reči kratko se nadovezao i kapiten:

- U ime svih igrača, najviše bih se zahvalio osoblju hotela.

Takođe, najavljene su i neke akcije Zvezde i Slovenaca za članove crveno-belih.

- Sa Zvezdom smo u razgovoru da navijači koji budu kupili sezonske karte za utakmice kluba budu u mogućnosti da iskoriste povoljne pakete u hotelim Terme u Čatežu i Žusterna u Kopru - istakla je Alenka Pogačar zamenik generalnog direktora zaduženog za marketing u Termama Čatež.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)