Vojvodina oštro demantuje da je prodala Babića Zvezdi!

Predsednik Novosađana izjavio da nikakav dogovor oko prelaska reprezentativnog štopera na Marakanu nije postignut i da je to obična spekulacija

Predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović oštro je demantovao informaciju da je mladi štoper Novosađana Srđan Babić na pragu dolaska u Crvenu zvezdu, kao i da su se dva kluba dogovorila o visini obeštećenja i da je samo ostalo da igrač utanači svoje uslove.

- To nije istina. Radi se o dezinformaciji. Nikakav dogovor sa Zvezdom nismo postigli oko prelaska Babića na Marakanu - izjavio je za "Sportski žurnal", Šćepanović.

U srpskm medijima kao bomba je odjeknula vest da će perspektivni defanzivac i omladinski reprezentativac Srbije za 350.000 evra crveno-beli dres "lala" zameniti crveno-belim dresom beogradskog kluba i da je to usaglašeno na sastanku između prvog čoveka Vojvodine i v.d. generalnog sekretara Zvezde, Zvezdana Terzića i Slaviše Kokeze, a Šćepanović nije demantovao da se sastao sa njima.

- Jesmo se sreli i razgovarali o različitim sportskim temama, ali nikakav dogovor nismo postigli. Ne znam otkud uopšte informacija da će Srđan Babić preći u Zvezdu. Tako da ja ne želim dalje da komentarišem te neosnovane spekulacije - kazao je prvi čovek tima sa "Karađorđa".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)