Ako Partizan izbaci Bugare dobija 4.000.000 evra!

S obzirom na to kakva trenutno besparica vlada u Humskoj i na najavljeni štrajk fudbalera i zaposlenih, ovakva finansijska injekcija bi i te kako dobrodošla vicešampionu Srbije

Finansijska situacija u Partizanu ne da je daleko od idealne, već se može nazvati i jako kritičnom, a poslednjih dana se u medijima pominjalo da su fudbaleri nezadovoljni, jer još od marta nisu primili platu, ali i generalni štrajk ne samo igrača već i svih zaposlenih u Humskoj.

Revanš meč protiv Ludogorec, iako su iz rukovodstva crno-belih demantovali, svakako će biti najvažnija utakmica u 2014. godini za vicešampiona Srbije možda i najviše kada je u pitanju finansijski aspekt ovog duela i novačani priliv koji bi on mogao da donese.

Partizan bi u slučaju da u sredu na svom stadionu savlada bugarskog prvaka i domogne se plej ofa za Ligu šampiona inkasirao 2.100.000 evra, plus što bi time obezbedio minimum igranje u grupnoj fazi Lige Evrope što bi doneo još 1.300.000 evropskih novčanica u Humsku ulicu.

Kada se na ovu sumu dodao i to da su crno-beli od eliminacije Toršavna već zaradili nekih 575.000 evra, kada se sve ovo sabere klub bi ovog meseca minimalno mogao da skoro četiri miliona evra ili tačnije 3.975.000, a takva finansijska injekcija bi dobrodošla svima u redovima vicešampiona Srbije u ovom trenutku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)