Saznajte kako je Zvezda platila Dangubića!

Prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović na interesantan i veoma lukav način pobedio je večitog rivala Partizan u trci za perspektivnog igrača

Košarkaški klub Crvena zvezda pre nekoliko dana dobio je pojačanje u vidu reprezentativca Nemanje Dangubića, a način na koji je mladi igrač stigao među crveno-bele predstavlja pravo remek delo Nebojše Čovića.

Prema saznanjima "Žurnala", strateška odluka prvog čoveka Zvezde da hale na Čukaričkoj padini pretvori u dvorane za trening isplatila se prilikom Dangubićevog transfera iz Mege.

Menadžer mladog košarkaša, a ujedno i vlasnik Mege Miško Ražnatović sa Čovićem je postigao dogovor oko obeštećenja, prevashodno zbog toga što je trećeplasirani tim košarkaške Superlige ostao bez "krova nad glavom".

Naime, Ražnatović i Goran Radoičić, nedavno su prekinuli partnerstvo u Mega Vizuri, jer prvi čovek Vizure nije video finansijski interes u poslu, pa je Mega ostala bez dvorane za trening.

Upravo tu je na scenu stupio Čović, koji je za transfer Dangubića u Zvezdu, ponudio Ražnatoviću halu Basket lend i Basket siti, a ostaje samo dilema koliko će tačno u satima za korišćenje sale iznositi obeštećenje mladog košarkaša.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)