U Zvezdi je bio izgubljen slučaj, a danas Bešiktaš za njega plaća 4.000.000 evra!

Napadač koji se nije proslavio brojem golova na Marakani, iako je stigao kao zvučno pojačanje 2011. godine napravio je odličnu karijeru u Turskoj i zavredeo poziv jednog od tri tamošnja velikana

Navijači Crvene zvezde će se verovatno krstiti kada budu pročitali ovu vest, ali ona je istinita. Brazilac Bruno Mezenga koji je na Marakani proveo svega šest meseci i skoro ništa nije pokazao nalazi se na pragu prelaska u Bešiktaš koji za njega nudi čitavih 4.000.000 evra.

Brazilski napadač je stigao na Marakanu kao veliko pojačanje u leto 2011. godine i jedan od aduta Roberta Prosinečkog na putu ka tituli i Ligi Evrope, ali se nije pokazao kroz osnovno svoje zaduženje, a to je da daje golove. Odigrao je 11 mečeva, a postigao samo dva pogotka, jedan je onaj sjajni petom u Kupu protiv Smedereva.

Nezadovojni njegovim uslugama u Ljutice Bogdana su ga se već u januaru otarasili, a on je započeo svoju karijeru u Turskoj preko Orduspora i Ahisara, a sada je posle odličnih, prošle sezone postigao 12 golova, zaslužio poziv jednog od tri najveća kluba sa Bosfora.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)