KARADŽIĆ: Uslovna licenca za Zvezdu!

- Crvena zvezda, OFK Beograd, Mladost iz Lučana i Napredak dobiće "uslovnu" licencu na mesec dana. Ako i posle tih 30 dana ne isplate svoje dospele obaveze i dugovanja, biće kažnjeni - rekao je Karadžić za "Sportski žurnal"

Fudbalski klub Crvena zvezda dobiće "uslovnu" licencu za početak nove fudbalske sezone. To je potvrdio i prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije, Tomislav Karadžić.

Karadžić je u izjavi za "Sportski žurnal" potvrdio da će Zvezda, Mladost iz Lučana, OFK Beograd i Napredak dobiti "uslovnu" licencu i dodatni rok od 30 dana da izmire dugovanja.

- Crvena zvezda, OFK Beograd, Mladost iz Lučana i Napredak dobiće "uslovnu" licencu na mesec dana. Ako i posle tih 30 dana ne isplate svoje dospele obaveze i dugovanja, biće kažnjeni - rekao je Karadžić.

Šampion Srbije nije izmirio obaveze prema Spartaku, Slobodi i Radu, kome duguje između 660.000 evra (prema informacijama Žurnala) i 800.000, pa je jasno da je reprogam duga jedini način na koji bi trenutno mogla da reši problem. Ipak, ovo dobijanje licence znači da će trener crveno-belih, Nenad Lalatović moći da računa na pojačanja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)