HAOS U PARTIZANU: Radnici hoće da blokiraju stadion, da zaključaju Upravu! Igrači bez komentara (VIDEO)

Reporter Telegraf sporta bio je u Humskoj, a tamo je blago reći alarmantna situacija

"Što nam ne kažu lepo: Tražite druge poslove, sada smo u bezizlaznoj situaciji, dolazimo na posao tek radi forme. Ovde niko skoro ni ne dolazi, čelnici kluba sdođu, kratko se zadrže i odu. Potpuni je haos."

Ovo su prve rečenice jednog od zaposlenih u obezbeđenju na stadionu Partizana koje smo zatekli nešto posle podneva u Humskoj 1.

Ono što je još alarmantnije u ovim izjavama očajnika koji je mesecima bez plate su sledeće rečenice.

- Razmišljamo čak da jedan dan blokiramo ulaz na stadion! Ili da zaključamo njih kad su u kancelarijama - izjava za izjavom koja najbolje oslikava stanje u klubu koji je do prošle sezone bio potpuno dominantna fudbalski kolektiv na ovim prostorima.

ĐURIĆ BIO I OTIŠAO

Saznali smo da je predsednik kluba Dragan Đurić napustio prostorije kluba u koje je stigao jutros i da je to uobičajena praksa čelnika kluba koji redovno govori kako je stanje u klubu regularno i kako je Partizan najstabilniji.

IGRAČI BEZ KOMENTARA

Rečeno nam je da je Marko Nikolić u prostorijama kluba, ali nije poznato da je došao na sastanak smirivanja strasti sa igračima.

Nikola Drinčić je prvi stigao u civilu, nije bio raspoložen za priču, a za njim su i Milan Lukač, Saša Ilić, Vojislav Stanković, Vladimir Volkov, Petar Grbić...

Sastanak je završen oko 14,45, ali igrači nisu želeli da daju izjave. Kao po naredni otišli su u kola, pokazujući da bi reči trebalo da koriste ljudi iz Uprave, a ne oni.

TRENING U 19 ČASOVA

Igrači Partizana bi danas trebalo da održe trening posle dana štrajka od 19 časova u Zemunelu, ali je i dalje sve neizvesno.

RUŽIĆ: MI SMO VELIKA PORODICA

Nešto posle 13 časova, na stadion u Humskoj je stigao i Branko Ružić, potpredsednik kluba i jedan od kandidata da nasledi Dragana Đurića na mestu prvog čoveka kluba.

Iako nije želeo da komentariše ništa vezano za novonastalu krizu u klubu i sastanak sa igračima, imao je zanimljiv komentar.

- Dolazim svaki dan ovde.Pijemo kaficu. Mi smo prava fudbalska familija - rekao je Branko Ružić.

Odmah zatim stigao je i Darko Grubor, generalni sekretar, kojeg zbog bolesti neko vreme nije bilo i on će zajedno sa igračima biti na sastanku.

Po izlasku sa stadiona nešto pre 16 časova, Grubor je mrmljajući sebi u bradu rekao da će igrači SVAKAKO TRENIRATI U ZEMUNU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(P. Milinković /Telegraf.rs)