Zvezda nezadovoljna žrebom u Kupu, Borcu svejedno!

Trener crveno-belih Nenad Lalatović smatra da je žreb mogao da bude naklonjeniji, dok je Bogić Bogićević poručio da njegov tim može da parira svakoj ekipi

Kako je žrebom određeno, jedan od parova šesnastine finala Kupa Srbije je Crvena zvezda i Borac iz Čačka

Ljubitelji domaćeg fudbala s nstrpljenjem očekuu ove duele, ali trener crveno- belih Nenad Lalatović smatra da njegov klub nije imao sreće na žrebanju:

- U odnosu na to koga smo mogli da izvučemo, drugoligaše ili trećeligaše, dobili smo najteži zadatak pošto je reč o ekipi iz Superlige. U tom smislu smatram da smo dobili najtežeg rivala. Borac je pokazao u ova četiri kola da je veoma dobra ekipa. Pobedili su Radnički iz Kragujevca (1:0) i Donji Srem (2:0), a remizirali sa Čukaričkim (0:0), uz poraz od Rada (2:1)- izjavio je Lalatović za Sportal, komentarišući rad trenera Bogićevića:

- Imaju odličan tim, dobrog trenera koga izuzetno cenim, odličnu polukontru i svakako su jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg dela šampionata. Ipak, daleko je ta utakmica, ali voleo bih da smo izvukli malo slabijeg protivnika. U svakom sličaju daćemo sve od sebe da prođemo u osminu finala Kupa Srbije- rekao je Zvezdin trener.

Sa druge strane, trener Bogić Bogićević nije zabrinut što će u šesnaestini finala nacionalnog kupa igrati protiv Crvene zvezde i poručio da njegov tim može da parira svakoj ekipi.

- Svejedno nam je ko je protivnik, došlo je vreme da u srpskom fudbalu sa svakim može da se igra. Kup je takmičenje u kome se rival ne može birati, a za nas je mnogo važnija predstojeća prvenstvena utakmica protiv OFK Beograda. Do utakmice sa Zvezdom imamo još dva susreta u Superligi i kada dođe vreme razmisljaćemo o njoj - poručio je Bogićević.

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Borca igra se 24. septembra u Beogradu.

(Telegraf.rs/Tanjug)