Činjenica koju bi Marko Nikolić trebalo da zna o Danku Lazoviću pred Totenhem! (VIDEO)

U četvrtfinalu UEFA Kupa 2008. godine, Danko Lazović je igrajući za PSV promašio penal protiv Totenhema, ali je njegov klub ipak uspeo da stigne do polufinala

Ne pamti po dobrom Totenhem, Danko Lazović. Napadač Partizana tokom svoje karijere imao je jedno loše iskustvo sa londonskim timom, a bilo je dok je nosio dres PSV-a iz Ajndhovena.

Bez obzira što je holandski tim prošao dalje, napadač Partizana se neće baš po najboljem setiti ovog meča.

Igrao se revanš četvrtfinala UEFA Kupa na "Filips Stadijumu" u Holandiji. PSV je u prvoj utakmici slavio minimalnim rezultatom, ali je Dmitar Berbatov pogotkom u 81. minutu odveo utakmicu u produžetke. Posle dodatnih 30 minuta utakmice nije bilo golova, pa se došlo do izvođenja jedanaesteraca.

Drugi penal za domaći tim izveo je upravo Danko Lazović i promašio ga je (tačnije odbranio mu je Pol Robinson), ali je imao sreće, jer su za Totenhem promašili Džermejn Dženas i Paskal Čimbonda, pa je holandski tim prošao dalje.

U svakom slučaju, ako u četvrtak na utakmici između Partizana i "Sparsa", izraelski arbitar Alon Jefet pokaže na belu tačku, Marko Nikolić bi trebalo da razmisli da li eventualno da dozvoli odgovornost Danku Lazoviću, upkos tome što je centarfor crno-belih od povratka u Humsku tri puta bio precizan sa bele tačke.

(Telegraf.rs)