ADVOKATOVI PROBLEMI SE NASTAVLJAJU: Basta i Rukavina više od mesec dana van terena!

Dvojac srpskih defanzivaca koji je preskočio ovo reprezentativno okupljanje zbog povreda po svemu sudeći preskočiće i sledeći važan meč protiv Danske

Selektor Srbije Dik Advokat susreo se sa velikim problemima kada su u pitanju defanzivni igrači za predstojeće duele protiv Jermenije i Albanije, međutim, čini se da će ga ti problemi pratiti i za naredni meč protiv Danske koji se igra u novembru, jer čini se da se ni do tada neće oporaviti Dušan Basta i Antonio Rukavina.

Dvojica defanzivaca koji su zbog povreda morali i sada da otkažu igranje u nacionalnom timu, moraće da se pomire sa nešto dužom pauzom van terena. Desni bek Lacija je pokidao mišić lista noge i predstoji mu pauza od 6 nedelja, dok je njegov kolega  na sitoj poziciji istegao ligamente skoćnog zgloba i moraće da miruje nešto više od mesec dana.

Advokat je u ovom trenutku umesto njih dvojice pozvao Nikolu Maksimovića iz Torina za predstojeća dva meča, a videćemo da li će za susret sa Dancima 14. novembra biti još neko novo ime na spisku kao zamena za povređeni dvojac.

(Telegraf.rs)