Advokat već upisao tri boda protiv Jermenije?

Ja ne živim u prošlosti, živim za budućnosti. Verujem u igrače, u njihov odnos prema obavezama, profesionalizam. Mogu da kažem da se u odličnoj atmosferi pripremamo za meč

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Holanđanin Dik Advokat rekao je da su se njegovi izabranici dobro pripremili i da tim zna kako da ostvari cilj na gostovanju u Jermeniji.

Srbija i Jermenija sastaju se sutra u Jerevanu u utakmici I grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

- Želimo da počnemo kvalifikacije uspehom u Jerevanu. Dobro poznajem mogućnosti selekcije Jermenije, gledao sam utakmice protiv Nemačke, Italije. Istina je, u timu našeg protivnika neće biti nekoliko povređenih igrača, ali ko izađe na teren sigurno će želeti pobedu i dati maksimum da do nje dođe - rekao je Advokat za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

On je ocenio logičnim da Jermeni budu veoma ambiciozni, s obzirom da im je ovo prva utakmica na domaćem terenu.

- Mogu da kažem da smo se dobro pripremili i da znamo kako da pokušamo da ostvarimo naš cilj, iako je uvek teško da se pobedi na gostujućem terenu - kazao je Advokat i najavio da neće biti velikih izmena u sastavu u odnosu na prethodni meč protiv Francuske u Beogradu.

Takođe je ponovio stav da se neće mnogo obazirati na prethodno iskustvo nacionalne selekcije u Jermeniji, kao ni na ostala neprijatna iskustva iz utakmica u kojima je uloga favorita bila na našoj strani, a nije ostvaren željeni rezultat.

(Telegraf.rs/Tanjug)