Suarez prvo tražio sudiji da ga pusti u toalet, a onda naterao protivnika na autogol! (VIDEO)

Urugvajac je bio centralna figura na svom prvom zvaničnom meču posle četvoromesečne suspenzije

Luis Suarez odigrao je svoj prvi zvanični meč još od čuvenog susreta protiv Italije na Svetskom prvenstvu u Brazilu kada je ugrizao za rame Đorđa Kjelinija zbog čega je zaradio četvoromesečnu suspenziju koja se odnosi na takmičarske susrete.

Napadač Barselone je u petak uveče igrao za reprezentaciju Urugvaja u prijateljskom duelu protiv Saudijske Arabije, jer mu je FIFA dozvolila da igra za nacionalni tim u prijateljskim susretima, dok će morati da pauzira devet takmičarskih utakmica reprezentacije.

Urugvajac je i na terenu protiv azijske reprezentacije bio centralna ličnost na meču, a njegov povratak na teren u zvaničnim mečevima obeležio je na dva načina. Prvo je u prvom poluvremenu zatražio od sudije da napusti teren kako bi otišao u toalet, jer ga je muka naterala, a utakmica je nastavljena bez njega dok nije obavio to što je imao, a onda se vratio na igralište.

Drugi momenat je bio kada je indirektno uticao na jedini pogodak svog tima, pošto je sjajnim šutem iz prve pogodio stativu, a lopta se odbila prema protivničkom igraču i rikošetirala u mrežu Saudijaca.

(Telegraf.rs)