Da li je na ove golove Partizana mislio Lalatović kada je rekao da su postignuti uz pomoć sreće? (VIDEO)

Trener srpskog šampiona nekoliko puta apostrofirao da je tokom sezone fortuna bila na strani komšija

Nekoliko puta tokom sezone moglo se čuti kako Nenad Lalatović napominje da Crvena zvezda nije bila miljenik sreće, dok je, s druge strane, Partizanu fortuna bili i više nego naklonjena. Tako je bilo i posle derbija kada je Nikola Drinčić na neobičan način savladao Predraga Rajkovića.

- Drinčić je šutnuo po sredini gola i to je bilo to. Igraju dobro, ali ih i sreća prati - rekao je Lalatović Mondu misleći na mečeve crno-belih protiv Voždovca, Čukaričkog i Lučana.

Da se podsetimo, Partizan je slavio protiv Voždovca rezultatom 3:1, iako je u 73. minutu gubio sa 1:0. Potom su usledila dva gola u nadoknadi vremena. Prvo onaj koji je postigao Volkov za 2:1, a zatim i beko Fofana u 95. minutu. Nekoliko puta mogli smo čuti od Zvezdinih igrača da ni Volkov sam nije znao šta je želeo u momentu kada je zatresao mrežu.

U petom kolu JSL na stadion Partizana stigao je Čukarički koji je nakon prvih 45 minuta vodio sa 2:1. Ipak, autogol u 53. minutu meča pogurao je crno-bele koji su i četvrti pogodak postigli nakon greške odbrane Čukaričkog

Neposredno pre derbija, partizan je gostovao u Ličanima gde je pobedio sa 2:1, ali je od poslednjeg trenutka strepio za pobedu. Najpre je Lazović povisio na 2:0, nakon početničke greške odbrane, da bi napadač Mladosti Frajdej promašio dve neverovatne prilike.  pogotovo onu drugu u samoj nadoknadi kada je sa pet metara, neometan, šutirao pored gola.

(Telegraf.rs)