Petarda Totenhema uz het-trik Kejna koji je morao i da brani, Šćepović strelac za Seltik! (VIDEO)

Pevci su pre kraj meča ostali bez golmana Lorisa koji je dobio crveni karton, pa je umesto njega morao da čuva mrežu dvostruki strelac koji se nije pokazao kao najbolje rešenje. Srpski internacionalac jedan od najzaslužnijih za pobedu Seltika

Fudbaleri Totenhema su konačno zaigrali u Ligi Evrope kako se od njih očekuje na domaćem terenu i razbili grčki Asteras 5:1, čime su poslali jasno upozorenje igračima Partizana pred gostovanje na "Vajt Hart Lejnu".

Crno-beli, koji su doživeli debakl u susretu sa Bešiktašom na svom terenu, će u 5. kolu najelitnijeg takmičenja gostovati u Londonu, a sada su dobili naznaku kako bi mogli da prođu ukoliko ne zaigraju mnogo bolje. Blistao je Hari Kejn koji je postigao het-trik, ali je svakako zvezda večeri Erik Lamela i njegov pogodak koji se viđa jednom u 100 godina.

Već posle prvi 45 minuta su ova dvojica pokazali gostima šta ih čeka, a onda je u drugom poluvremenu usledio pravi rafal prema golu Grka koji su na kraj došli do počasnog pogotka i to posle užasne intervencije trostrukog strelca Kejna koji je morao da stane na gol, jer je Igo Loris dobio crveni karton u 89. minutu.

Seltik je pobedio Astra Đurđu na svom terenu, a jedan od najzaslužnijih za trijumf "kelta" bio je Stefan Šćepović koji je postigao vodeći pogodak za svoj tim u 73. minutu, a vođstvo je udvostručio Johansen, dok je jedini pogodak za goste dao Enače.

Liga Evrope, rezultati:

Borusija Menhengladbah - Apolon 5:0

Viljareal - Cirih 4:1

Briž - Kopenhagen 1:1

Torino - Helsinki 2:0

Partizan - Bešiktaš 0:4

Totenhem - Asteras 5:1

Seltik - Astra 2:1

Salcburg - Dinamo Zagreb 4:2

Eštoril - Dinamo Moskva 1:2

PSV - Panatinaikos 1:1

Dnjepar - Karabah 0:1

Inter - Sent Etjen 0:0

Rijeka - Fejnord 3:1

Standard Lijež - Sevilja 0:0

Krasnodar - Volfsburg 2:4

Lil - Everton 0:0

Slovan - Sparta Prag 0:3

Jang Bojs - Napoli 2:0

Alborg - Dinamo Kijev 3:0

Steaua - Rio Ave 2:1

Dinamo Minsk - Gengam 0:0

PAOK - Fjorentina 0:1

Trabzon - Lokeren 2:0

Metalist - Legija 0:1

(Telegraf.rs)