Milosavljević se vraća na parket, a Vujošević kaže: Ne ostavljaju nas na miru ni 15 dana!

Milosavljević se vraća ekipnom radu za desetak dana. Kontrola u Novom Sadu je prošla dobro - rekao je Vujošević

Košarkaše Partizana u subotu očekuje utakmica petog kola ABA lige. Crno-beli će u dvorani Pionir dočekati ekipu Metalca, jedinu ekipu koja još uvek nije ostvarila pobedu u regionalnom šampionatu.

Trener srpskog šampiona, Duško Vujošević na konferenciji za medije rekao je da se nada pobedi u ovom meču.

- Vezali smo nekoliko poraza od kojih je neplaniran bio onaj protiv Krke u Beogradu, dok su ostali bili očekivani. Svaki poraz nas stavlja u delikatan položaj, ali ne smemo da paničimo i to ne sme da proizvede grč u ekipi. Nadam se da ćemo dobiti utakmicu i da ćemo doći u situaciju koja će psihološki relaksirati ekipu.

- Nadam se da ćemo nastaviti da napredujemo u pojedinim segmentima igre, iako to nije evidentno u mečevima tokom svih 40 minuta. Godine uspeha nam nisu dale za pravo da u miru radimo 15 dana, i kao da su jedva dočekani porazi, kako bi se pravile razne teorije zavere. Moramo da budemo svesni da trenutno ne možemo da pravimo vrhunske rezultate, ali to ne znači da u tome nećemo uspeti u nastavku sezone - rekao je Vujošević.

Trener Partizana otkrio je da se Dragan Milosavljević uspešno oporavlja, kao i da nema novih informacija oko dolaska plejmejkera.

- Milosavljević se vraća ekipnom radu za desetak dana. Kontrola u Novom Sadu je prošla dobro - rekao je Vujošević.

(Telegraf.rs)