Ni Juing ne dolazi u Partizan, a Vujošević je objasnio i zašto!

Trener crno-belih je istakao da plejmejker u Partizan ne dolazi zato što ga on ne uzima, već iz drugih razloga

Danije Juing je još jedan u nizu košarkaša koji su dovođeni u vezu sa Partizanom, ali neće pojačati crno-bele. Razloge za nedolazak 31- godišnjeg američkog plejmejkera u crno-beli tabor objasnio je trener Duško Vujošević.

– On je u Le Manu navodno menjao nekog igrača, a nama je menadžer iz iste agencije koja zastupa Sašu Pavlovića, govorio da je on na dispoziciji onog trenutka kada ga mi hoćemo. Međutim, tog momenta, on je produžio ugovor u Francuskoj na još jednu utakmicu. Ne znam da li je to igra menadžera ili njegova želja da odigra još jednu utakmicu tamo pre nego što dođe ovde i igra celu sezonu.

Ukoliko je to drugo, onda nam on kao takav nije ni potreban - rekao je Vujošević i dodao:

– Za njega sam se bio odlučio zato što je solidan igrač, sa dobrom biografijom, četiri godine je bio na Djuku... Da ne bi iko imao dilemu da plejmejker u Partizan nedolazi zato što ga ja ne uzimam. U kontaktu smo sa nekim drugim menadžerskim agencijama. Ako se opredelimo za njihove igrače, oni traže finansijske garancije da će ti igrači da budu redovno plaćeni. Znate, stranci imaju druge navike od onih koje vladaju u Partizanu.

Vujošević je stavio tačku na priču:

– Blizu smo rešenja, ali ne tražimo spas u dolasku tog čoveka, nego kompletnom dizanju i napretku čitavog tima.

(Telegraf.rs)