KAO DA NIŠTA NIJE BILO: Ovako je Klivlend dočekao svog "bludnog sina"! (VIDEO)

Sa mnogo naboja, emocija, tenzije. Eto, tako nekako je delovao povratak Lebrona Džejmsa među svoje

Kada je otišao masovno su palili njegove dresove i uništavali sve što ih je podsećalo na njega, ali sve su to zaboravili kada je pre nekoliko meseci rekao da se vraća kući. Da, to je priča o Lebronu Džejmsu i njegovom povratku u Ohajo posle četvorogodišnjeg boravka u Majamiju, gde je osvojio dva NBA prstena.

Prepuna je bila "Kviken Loans arena", ali i premala da primi sve one koji su želeli da svog miljenika - "sina Klivlenda" u njihovom, ali i njegovom voljanom dresu. Kada su se na početku, na predstavljanju timova ugasila svetla i videle se samo crvene lampe, dobro se znalo šta se čeka, a čekalo se da zvanični spiker prozove njegovo ime.

A do tog momenta tenzija, emocije, strast i sve druge stvari su rasle do maksimuma, a onda je krenulo. I sam Džejms je emotivno doživeo svoj povratak, videlo se koliko mu znači svaki delić energije koja je dolazila sa tribina, a masa je prosto eksplodirala kada je uradio svoj ritual pre utakmice i bacio kredu i papiriće u vazduh.

Ipak, ovaj drugi dolazak među svoje neće pamtiti po dobrom, jer verovatno želja da što pre pokaže onima koji ga najviše vole da će ginuti u dresu Kavalirsa proizvela je kontraefekat. odnosno, nervozu kod njega. Zbog toga je dosta grešio, a na kraju je i njegov tim poražen, međutim, za očekivati je da već na sledećem meču sve dođe na svoje mesto.

(Telegraf.rs)