Tomislav Karadžić uzvratio udarac opoziciji!

Na sednici skupštine Fudbalskog saveza Regiona Zapadne Srbije usvojena je odluka kojom je statut usklađen sa statutom nacionalnog saveza

Skupština Fudbalskog saveza Regiona Zapadne Srbije na sednici u Kragujevcu jednoglasno je usvojila odluku o izmeni i dopuni statuta, kojom je statut usklađen sa statutom nacionalnog saveza.

Ujedno, na sednici Skupštine data je podrška aktuelnom predsedniku Žarku Stevanoviću.

Shodno tome, po pitanju donošenja odluke o raspisivanju vanrednih izbora i sazivanju Skupštine radi razrešenja predsednika Saveza i članova organa i tela koje bira Skupština može se izjašnjavati po isteku roka od 12 meseci od dana prethodnog odlučivanja po tom pitanju.

Sednici je prisustvovalo 46 delegata, a među pozvanim gostima bili su predsednik i generalni sekretar FSS, Tomislav Karadžić i Zoran Laković, kao i potpredsednik FŠ i predsednik Regiona Istočne Srbije Goran Milanović.

Ranije danas u Nišu je održana Skupština Regiona Istočne Srbije, na kojem je takođe doneta odluka o usaglašavanju statuta sa statutom FSS.

Ovim je Tomislav Karadžić uzvratio udarac opoziciji i stavio jasno do znanja da će ga teško smeniti sa funkcije predsednika FSS. Trenutno obe struje drže po dva regiona, ali je Karadžićeva predsnot to što Istok i Zapad imaju veći broj delagata u Skupštini FSS.

(Telegraf.rs/Tanjug)