Jović ostaje u Zvezdi sigurno do 18. godine!

Poznati menadžer Fali Ramadani poručio je da je za mladog napadača najbolje da ostane na "Marakani"

Poznati fudbalski menadžer Fali Ramadani poručio je da će talentovani fudbaler Crvene zvezde Luka Jović ostati u klubu sigurno do svoje 18. godine.

Ramadani je naglasio da su on i njegovi saradnici iz "Lian Sporta" jedinstveni u stavu da je za karijeru Jovića najbolje da još koju sezonu provede na Marakani.

- Nisam upoznat sa tom informacijom da je Crvena zvezda prodala deo prava na Luku Jovića. To mene i ne interesuje... Ali ako je i to tačno budite ubeđeni da to neće promeniti status Jovića. On još nema 17 godina i uopšte ne razmišljamo o mogućnosti da ga odvedemo u neki inostrani klub. Za njega je najbolje da ostane u Crvenoj zvezdi najmanje do punoletstva. Ima sve uslove da se razvije u odličnog napadača - rekao je Fali Ramadani za "Mozzart Sport", dodavši da nema kontakt sa Jovićem, već njegovi saradnici Nikola Damjanac i Nikola Popović.

Na pitanje da je ne tako davno bio u velikom problemu pošto je označen kao čovek koji ima uticaj na nekadašnjeg selektora Srbije Sinišu Mihajlovića, Ramadani je rekao:

- Što sam ja bio u problemu? To ste vi novinari napravili problem. Jel' sam ja možda kriv što imam toliko igrača, nikada nisam uticao na Mihajlovićev izbor.

(Telegraf.rs)