Da li je bivši košarkaš Zvezde na meti Partizana? (VIDEO)

Na meču crno-belih u Evrokupu našao se i nekadašnji igrač crveno-belih, Mlađen Šljivančanin što je izazvalo sumnju da bi možda mogao da pojača redove šampiona Srbije

Dok je Partizan vodio bitku sa Hapoelom u Evrolupu, jedno poznato lice viđeno je u parteru Pionira. Bio je to Mlađen Šljivančanin, bivši igrač Zvezde.

S obzirom da nije nikad bio mnogo eksponiran,  niko od  navijača ga nije ni prepoznao. Međutim, nama njegovo prisustvo nije prošlo neopaženo, a nateralo nas je da se zapitamo, šta radi na meču crno-belih i da nije moda na pomolu dolazak u četu Duška Vujoševića.

Zanimljivo je da je Mlađen Šljivančanin karijeru počeo u Partizanu, gde je igrao za mlađe kategorije, a nastavio u subotičkom Spartaku 2003. Sledeće sezone je prešao u nemački klub Skajlajners Frankfurt, sa kojim je osvojio prvenstvo Nemačke.

Narednu sezonu je igrao u Kelnu, a 2007. je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. U ULEB kupu je prosečno beležio 5,4 poena. Karijeru je posle Crvene zvezde nastavio u ruskoj Samari.

Igrao za pionirsku, kadetsku i juniorsku reprezentaciju Jugoslavije. Na kadetskom prvenstvu Evrope osvojio s reprezentacijom zlatnu medalju.

Mlađen Šljivančanin je sin oficira JNA Veselina Šljivančanina, nepravosnažno osuđenog na pet godina za ratne zločine tokom rata u Hrvatskoj.

(Telegraf.rs)