Ko će igrati levog beka Partizana u Kuli?

Zbog obnovljene povrede Lazevskog, Stanković je jedino rešenje. Moguće da Lazar Marković još jednom meč počne sa klupe?!

Partizan u nedelju igra protiv Hajduka u Kuli, a Avram Grant, osim navijača, "na glavi" ima problem u vidu pozicije levog beka. Na konferenciji za medije povodom nedeljnog meča u vojvođanskoj ravnici, Izraelac nije siguran u to da zna tačno ko će delovati po levom boku zbog povreda.

- Videću posle popodnevnog treninga kakva je situacija sa Lazevskim. Posle derbija opet je imao problema sa povredom - rekao je Grant.

"Crno-beli" još neko vreme biće bez Vladimira Volkova, koji se povredio protiv Jagodine, pa Vojislav Stanković može s pravom da računa na to da će biti starter u prvenstvenom meču posle "sto godina".

Trener šampiona svestan je toga da svaka ekipa protiv "crno-belih" grize iz petnih žila, ali očekuje početak uspešne serije.

- Biću zadovoljan sa četiri pobede u narednom periodu. Ipak, koncentracija je usredsređena na Hajduk. Samo pristup meč po meč može da nam donese uspehe - rekao je Grant.

Izraelac je istakao da zna da je Zoltan Sabo, trener Kuljana, bivši igrač njegovog tima, ali je izneo i opažanje da je u srpskom fudbalu video nešto što ranije nije nigde video.

- Ovde protiv Partizana i klupa protivnika navija protiv vas - rekao je Grant.

Indirektno, Grant je najavio i da će Lazar Marković verovatno drugi meč uzastopno početi sa klupe, što se nimalo ne dopada navijačima.

- Dijara i Eduardo su bili slabiji na pripremama, ali su se u poslednje vreme pokazali dobro.  Moramo da pazimo na Lazara, on je dobar, ali je vrlo mlad igrač - rekao je Grant, istakavši da nije bitno da li će meč početi sa jednim ili dva špica, već da je od prvog minuta važna namera da se pobedi.

(Telegraf.rs)