ALAL MU VERA: Ima tek 18 godina, a toliko utakmica je odigrao za Partizan!

Mladi Andrija Živković na meču protiv Asterasa proslavio jedan lep jubilej

Mladi fudbaler Partizana, Andrija Živković proslavio je jedan lep jubilej na utakmici protiv Asterasa. Talentovani krilni napadač odigrao je svoj 50 meč u seniorskoj konkurenciji u crno-belom dresu, što je svakako za pohvalu s obzirom da on ima tek 18 godina.

Punoletan je postao tek pre nekoliko meseci, a već bi mogao da se svrsta u iskusnije igrače, jer dobro se zna da i mnogi stariji od njega nisu uspeli da skupe toliko nastupa.

Talentovani dribler je debitovao u prvom timu na utakmici protiv Radničkog iz Kragujevca 25. avgusta 2013. godine kada su crno-beli pobedili 5:1, a on je dobio priliku u poslednjih 25 minuta da pokaže šta zna što je i učinio postigavši pogodak.

Od tada uspeo je u Superligi Srbije da odigra 35 mečeva na kojima je postigao šest pogodaka i imao jednu asistenciju, dok je u evropskim takmičenjima nastupio 11 puta i ostvario  dve asistencije, a u Kupu Srbije ima četiri nastupa.

Svojim talentom već je uspeo da privuče pažnju mnogih evropskih klubova pominjao se njegov odlazak u Benfiku, a poslednjih dana se pojavila informacija da je on već sada igrač kiparskog Apolona odakle će put nastaviti u nekom od jačih evropskih timova.

(Telegraf.rs)