KLEO: Sve bih menjao za dres Srbije!

Brazilac istakao da i dalje oseća ljubav prema crno-belom dresu, ali ne želi da se nameće preko društvenih mreža

Dugo jedan fudbaler, za tako kratko vreme provedeno u Partizanu, nije prirastao srcima navijača kao što je to slučaj sa Gabrijelom Kleversonom Kleom. Brazilac za čije ime je vezan poslednji ulazak crno-belih u Ligu šampiona i čovek koji je rešetao mreže u Jelen Superligi.

Nedavno je dao intervju za brazilske medije gde je istakao toplinu koju je dobio u Humskoj i napomenuo tešku situaciju u Crvenoj zvezdi, gde je takođe boravio. Sada je, u razgovoru za Novosti, priznao da bi se vratio u Partizan.

- Osećam posebnu ljubav prema Partizanu jer sam tamo toplo dočekan. Ljudi u Beogradu su me sjajno primili, toga nema u Kini, Japanu, pa ni u Brazilu. Zato bih se uvek vratio među crno-bele, ali ne mogu sam da se pozivam i da se reklamiram - rekao je Kleo i nastavio:

- I dalje preko društvenih mreža primam pozive Grobara da se vratim. Ovde sam blizu grada u kom sam rođem. Za ženu i sina to je najbolje. A za mene, videćemo.

Osvrnuo se Kleo i na dres reprezentacije Srbije s obzirom na to da ima i naš pasoš.

- Menjao bih sve devetke u pasošu za jednu na dresu Srbije. Žao mi je što nikada nisam mogao da nastupim ni za jednu selekciju - istakao je Kleo koji ne može igrati za Orlove jer nije konstantno živeo pet godina u Srbiji.

(Telegraf.rs)