DELIJE PODRŽALE IDEJU: Zvezdin stadion treba da se zove "Rajko Mitić"!

Navijačka grupa Crvene zvezde podržaće inicijativu veterana fudbalskog kluba

Sekcija veterana fudbalskog kluba Crvena zvezda na predstojećoj skupštini kluba ponovo će pokrenuti inicijativu da stadion crveno-belih ponese ime Rajka Mitića, a podršku su dobili i od Delija na prvom zajedničkom sastanku.

Takođe, veterani i najveća navijačka grupa su najavili nove sastanke u budućnosti.

Na prethodnom sastanku vetarana sa predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem i generalnim sekretarom Zvezdanom Terzićem, dogovoreno je da na skupštini 21. decembra definitivno bude pokrenuta ta inicijativa, kako bi najveći sportski objekat u zemlji poneo ime fudbalske legende i prve Zvezdine zvezde.

U ime veterana Crvene zvezde govorili su Vladica Popović, Vladimir Petrovic, Ratomir Dujković, Miloš Šestić, Stanislav Karasi, Saša Marković, Tomislav Milićević, Ratko Piljak, Mita Stojanović i Ivan Trutin.

Veterani su izneli zapažanja vezana za funkcionisanje kluba u prethodnom periodu, naglasivši da su u pojedinim situacijama bili i obmanuti.

Veterani kluba su posebno insistirali na tome da se utvrdi odgovornost za stanje u kojem se FK Crvena zvezda trenutno nalazi, svesni da problemi u klubu nisu nastali juče, vecg da traju dugi niz godina.

Sekcija veterana će narednih dana imati sastanak sa predstavnicima navijača Crvene zvezde, kako bi razgovarali o celokupnoj situaciji u klubu, i kako bi izneli stavove oko daljih koraka koje bi Crvena zvezda trebalo da preduzme.

(Telegraf.rs)