TERZIĆ: Ovo su poslednji trzaji Tomislava Karadžića!

Vodeći rukovodilac Crvene zvezde ističe da predsednik FSS mora da podnese ostavku

Funkcioner Crvene zvezde Zvezdan Terzić veruje da su poslednji dani Tomislava Karadžića na funkciji predsednika fudbalskog saveza Srbije odbrojani, što je izjavio i u intervjuu za dnevni list "Danas".

- Pre tri meseca Crvena zvezda je dala rok predsedniku FS Srbije Tomislavu Karadžiću da podnese ostavku, a kada to nije učinio, kao što smo i najavili, krenuli smo u akciju. Karadžić mora da ode zato što je neuspešan i zbog katostrofalne situacije u srpskom fudbalu - rekao je Terzić.

Karadžić se prethodne nedelje javno prepucavao sa fudbalskim klubom Novi Pazar, kao i ministrom trgovine Rasimom Ljajićem, a Terzić smatra da su dešavanja vezana za izbor novog predsednika Zajednice pokazatelj poslednjih Toletovih trzaja.

- Ovo što radi, nakon što njegov kandidat nije prošao u Zajednici je ružno i to su njegovi poslednji trzaji. Ko je on da ne poštuju demokratske odluke 16 superligaša i da se stavlja iznad svih klubova. Nisu drugi zvali političare nego baš Karadžić - ističe Terzić.

Na nedavnoj svečanosti koju je upriličio FSS Terzić i Karadžić su se srdačno pozdravili, a vodeći rukovodilac Crvene zvezde ističe da to samo predstavlja odraz njegove kulture.

- Ne nedavnoj svečanosti FSS, srdačno sam se pozdravio s njim. Iako smo na suprotnim stranama, ipak smo civilizovani ljudi - objašnjava Terzić.

(Telegraf.rs)