Lazović ostaje do leta u Zvezdi

Talentovani vezista kome je ostalo još šest meseci do kraja ugovora i koji ima dozvolu da napusti klub tokom januara, najverovatnije će ipak do juna ostati na stadionu "Rajko Mitić"

Stvar koja najviše muči navijače Crvene zvezde ove zime jeste da li će Darko Lazović ostati u klubu do leta ili će već sada spakovati kofere i preseliti se u neki od inostranih klubova.

Talentovani vezista ima još šest meseci ugovora sa crveno-belima, ali i dozvolu da napusti klub u januarskom prelaznom roku, međutim, za njega još uvek nije stigla prava ponuda i on će sigurno započeti pripreme sa ekipom, ali ono što može da umiri pristalice Zvezde po ovom pitanju jesu reči Nenada Lalatovića i Zvezdana Terzića.

Trener i generalni direktor su na početku priprema saopštili da će najverovatnije rođeni Čačanin ostati do kraja sezone u timu, a da će se naknadno pričati sa njim o produžetku ugovora kako ne bi otišao bez ikakave nadoknade.

- Postoji velika verovatnoća da će Lazović ostati do leta, a o produžetku ugovora ćemo razgovarati naknadno - rekao je Terzić, a na njegove reči se nadovezao i Lalatović.

- Lazović se javio za pripreme. Znam da je imao ponudu iz Holandije, ali će verovatno ostati do leta.

(Telegraf.rs)