Zbog ove fotke su fudbaleru poručili: "Zabijaj" na terenu, a ne van njega! (FOTO)

Meksički igrač Horhe Šantom Enrikez našao se na udaru navijača i javnosti nakon što se pojavila fotografija njega i njegove atraktivne devojke u ljubavnom zanosu

Povremeni reprezentativac Meksika Horhe Šantom Enrikez našao se u centru pažnje javnosti u svojoj zemlji i to zbog fotografija sa svojom devojkom, poznatom tamošnjom TV voditeljkom Gledis Kasteljanos.

Ovaj fudbaler se suočava sa mogućom kaznom od strane svog kluba Čivas Gvadalahare, a nalazi se i na udaru navijača, jer se pojavila slika na kojoj on i njegova devojka izgedaju kao da se spremaju za seks, odnosno, on leži preko nje spuštenih pantalona.

Enrikez je već odavno ima reputaciju koju je stekao "aktivnostima" van terena, jer je bio povezivan sa mnogobrojnim manekenkama i modelima.

Predsednik kluba Nestor de la Tore je rekao da je šokiran ovim fotografijama i da su one neprikladne za nekoga ko je član tima i najavio moguće preduzimanje disciplinskih mera protiv Šantoma. Fudbaler se zbog ovoga našao i na udaru navijača koji su mu poručili da je bolje da "zabija" golove na terenu, a ne van njega.

Ovim povodom se javila i glavna akterka, seksipilna gđica Kasteljanos koja je poručila da ona voli svog izabranika i da je on čini srećnom, a kasnije je pokušala da se opravda rečima da na inkriminišućoj fotografiji nisu zapravo ona i Enrikez.

(Telegraf.rs)