Čović od Vučića traži da trener Galatasaraja dođe u Srbiju (VIDEO)

Alfa i omega crveno-belih smatra da Zvezda nema nijedan razlog da se plaši Galatasaraja ni sa Atamanom, ni bez njega

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović tražiće sastanak sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem kako bi zatražio odobrenje za dolazak trenera Galatasaraja Ergina Atamana u našu zemlju.

Od ubistva Marka Ivkovića Jagode, Ataman je okarakterisan kao nepoželjna osoba u Srbije jer je navijače Zvezde nazvao teroristima, iako su Turci u tom momentu zverski ubili jednog člana Delija.

- Posle dopisivanja i kontakata sa Evroligom zbog specifične utakmice između Zvezde i Galatasaraja nakon svega što se dogodilo u novembru prošle godine u Istanbulu, zatražio sam prijem kod premijera Vučića, kako bismo zajednički prevazišli situaciju u kojoj se nalazimo. Izaći ćemo sa molbom i predlogom da naša država odobri dolazak treneru Galatasaraja, gospodinu Atamanu - istakao je Čović i dodao:

- Zvezda nema nijedan razlog da se plaši Galatasaraja ni sa Atamanom, ni bez njega. Klub želi da preuzme potpunu odgovornost za organizaciju utakmice, zajedno sa našim državnim organima, pokaže hrabrost i snagu da se izdigne iznad ovakve situacije.

- Najbolje je da Ataman dođe ovde i direktno se obrati našoj javnosti i medijima, da se izvini srpskom narodu i navijačima Crvene zvezde. Kad to uradi ovde, dokazaće još veći stepen iskrenosti.

(Telegraf.rs)