Partizanu najteže, a Grobari najverniji u ABA ligi! (FOTO)

Prosečno 5.500 navijača gleda Partizan u Pioniru, ali poseta protiv Olimpije i Cedevite govori da je do kraja sezone žurka u Pioniru zagarantovana

Gledajući posetu u Pioniru kada Partizan igra utakmice ABA lige, stiče se utisak da crno - beli igraju sezonu iz snova, da nemaju problema sa rezultatima, neigranjem Evrolige, povredama igrača i diskutabilnom formom.

Prosečna cifra od 5.500 navijača bez dileme stavlja crno - bele na vodeće mesto kada je poseta u ABA ligi.

Poslednje dve utakmice, protiv Cedevite i naročito Olimpije potvdile su da Grobari umeju da prepoznaju trenutak i kada ne cveta cveće da napune halu do poslednjeg mesta.

Trener Olimpije opisao kako je sa strane izgledala pobeda Partizana!

Olimpija nije izdržala pritisak krcatog Pionira: Milutinov junak pobede u igri nerava!

Tome u prilog ide i fotografija sa fejsbuzk grupe Partizanov navijača, na kojoj se vidi kako su se sve navijači snalazili da vide Tepića, Pavlovića, Mačvana i ostale na meču sa slovenačkim timom.

- Vidim da navijači apsolutno prepoznaju situaciju u kojoj je klub i da su uz nas kada je najteže, a to je velika obaveza.

- Znam da smo mnogo uradili svih ovih godina zajedno sa njima - rekao je Duško Vujošević, koji ne propušta da pohvali pune tribine uoči i posle svake utakmice svog kluba u Beogradu.

(Telegraf.rs)