Otkriveno zašto je Ronaldo ostavio Irinu! I Srbi zbog toga ostavljaju žene!

Irina neće da bude majka Kristijanu Junioru, pa je izgleda zbog zaštite svoje mame Ronaldo konačno presekao

Ko je koga ostavio, Irina Ronalda ili Ronaldo Irinu? Dilema koja je aktuelna početnih dana 2015. godine poslednjih ima primese latino sapunice, jer je po svemu sudeći najbolji fudbaler planete zauvek etiketiran kao mamin sin, jer je navodno stao na majčinu stranu u tom tajnom sukobu majke Dolores i devojke Irine.

O svemu se detaljno informisao jedan portugalski magazin.

- Kristijano je želeo da iznenadi majku i s obzirom da je proveo Božić s Irinom u Dubaiju, planirao je da s mamom bude za njen rođendan, ali Irina nije želela da ide.

- Jako su se posvađali, a on je Novu godinu proveo sa svojim sinom. Irina je loše pričala o Dolores, a Ronaldo je branio majku. To je bila kap koja je prelila čašu i već poslednjih nekoliko meseci njih dvoje imaju loš odnos - piše Korejo da Manja.

Razlog zbog kojeg Irina i Dolores Ronaldo nisu u dobrim odnosima navodno je taj što Dolores misli da Irina nije dovoljno dobra maćeha za njenog unuka.

- Dolores je htela ženu koja će biti dobra majka Kristijanu Junioru, a majčinstvo nije bilo prioritet u Irininom životu - otkrio je bliski izvor pomenutog časopisa.

(Telegraf.rs)