Đukić je pretio Barsi i dobio petardu, a sada preti i Realu! Šta očekujete?

Srpski trener ne odustaje od svoje filozofije da sa svojim timom koji se grčevito bori za opstanak preti španskim velikanima

Trener Kordobe Miroslav Ðukić rekao je da će njegov tim igrati napadački i protiv Reala iz Madrida u narednom kolu Primere, uprkos tome što je madridski tim izraziti favorit.

- Ponosan sam na moje igrače i veoma zadovoljan učinkom otkad sam došao u klub. Napredovali smo mnogo, a najviše me raduje što još uvek ima prostora za dalje. Igramo hrabro i napadački protiv svakog rivala u ligi - rekao je Ðukić na konferenciji za medije.

Slične najave srpski trener je imao uoči meča protiv Barselone, kada je Kordoba poražena sa 5:0 na Kamp Nou.

- Hteo sam da odvučem pažnju igračima jer je Barselona moćan rival. Poraz u Kataloniji nam je upozorenje da ne smemo da se opuštamo, iako smo autsajderi. Moramo da sledimo svoj put - rekao je Ðukić i dodao da njegov kolega na klupi Reala Karlo Anćeloti neguje atraktivan fudbal koji daje rezultate.

Ðukić je tim iz Andaluzije preuzeo u oktobru kada je bio na poslednjem mestu na tabeli španskog prvenstva i posle odličnih rezultata odveo ga na 14. poziciju sa 18 bodova.

Utakmica 19. kola Primere između Kordobe i madridskog Reala igra se u subotu od 16 sati.

(Telegraf.rs/Tanjug)