Barselona kupuje i defanzivca Partizana!

Bivši sportski direktor Zvezde i fudbalski menadžer Zoran Stojadinović priznao da je 16-godišnji Strahinja Bošnjak na meti Katalonaca

Interesovanje Barselone za štopera Vojvodine Srđana Babića bila je vest dana u srpskim medijima, ali nisu Katalonci samo na Karađorđu pikirali defanzivca nego su ''bacili oko'' i ka Humskoj.

Tačnije, na kadetskog reprezentativca Srbije i člana Partizana Strahinju Bošnjaka koji ima 16 godina i igra na poziciji levog štopera.

To je za dnevni list Sport potvrdio nekadašnji sportski direktor Crvene zvezde i trenutni menadžer Zoran Stojadinović, inače čovek koji usko sarađuje sa Barselonom

- Dugi niz godina sarađujem sa skautima, njihovim šefovima i direktorima iz sportskog sektora. Nisu me pitali za Babića, ali su na poslednjem sastanku pokazali interesovanje za drugog našeg perspektivnog defanzivca - rekao je Stojadinović za Sport i dodao:

- Podvukli su njegovo ime u tefteru i posle novembarskih mečeva naše reprezentacije protiv Makedonije u Staroj Pazovi. Nastaviće da ga prate.

(Telegraf.rs)