Lalatović ne zna ko će biti kapiten, Lazović neće da diže frku!

Trener crveno-belih nije zamerio Lazoviću zbog izjave da je u novinama saznao da više neće biti kapiten, a to što nije obavio razgovor sa njim, pravda tima da još nije odlučio kome će dati traku

Uzburkao je fudbalsku javnost Darko Lazović svojom izjavom da je iz medija saznao da više nije kapiten, kada se pronela vest da će to na proleće biti povratnik Aleksandar Luković koji je i nosio traku na pripremnom meču protiv Tolmina u prvom poluvremenu..

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović čini se nije zabrinut zbog reakcije momka koji će još samo šest meseci biti u Ljutice Bogdana, niti mu je zamerio zbog toga, a kako kaže još uvek ne zna kome će dati priliku da predvodi tim na terenu.

- Trebalo je da me Darko pita, ako je smatrao da nešto nije u redu, međutim, nemam šta da mu zamerim. Još nisam odredio ko će biti novi kapiten i planirao sam da to uradim pred polazak u Tursku, na drugi deo priprema i to ćemo uraditi kako dolikuje. Zbog toga nisam pričao sa Lazovićem - rekao je Lalatović za "Novosti" koji je potvrdio da će obojica biti kapiteni tokom boravka u Sloveniji.

Što se tiče mladog veziste koji se na leto seli u Đenovu, nije problem što neće biti kapiten, već što mu to niko nije rekao i to je ono što ga je najviše zabolelo.

- Neću da pravim frku, već sa samo rekao ono što me je zabolelo. Nije trebalo iz novina da saznam da nisam kapiten, dugo sam ovde i mislim da sam zaslužio da mi se kaže. Ne želim da budem pogrešno shvaćen, ja poštujem odluku trenera i kluba, drago mi je što je Luković kapiten, jer će mladi igrači u njemu imati veliku podršku - rekao je Lazović.

Međutim, iako trener nije želeo da otkriva ko će biti njegova produžena ruka na terenu, nema sumnje da će to biti iskusni defanzivac koji se nametnuo pre svega svojim autoritetom, a drugi razlog je i to što će Lazović na leto otići, dok je klubu potreban neko ko će na duže staze nositi traku.

(Telegraf.rs)