DOJAVA NA KLADŽI: Srpskoj odbojkašici tražili da namesti utakmice?

Članica srpskog nacionalnog tima otkriva da joj prijatelji često traže dojave za neke odbojkaške utakmice

Srpska odbojkašica i reprezentativka Tijana Malešević voli da ode u kladionicu i odigra neki tiket za svoju dušu. Ona ova mesta posećuje uglavnom sa svojim prijateljima koji joj redovno traže da im da neku dojavu.

Nekadašnja članica Jedinstva, a sada vedeta Agela iz Češke otkriva da joj često prijatelji, ali i poznanici traže savete za odbojkaške mečeve ili ako ima neke dojave da im da za konačan ishod nekih utakmica, a to je otkrila u intervjuu za "Siguricu".

- Više puta se desilo da mi traže savet za neke utakmice. Najviše traže da im pomognem oko mečeva stranih liga u toku sezone. Naravno, da me pitaju i za reprezentaciju kada igra na velikim takmičenjima - ispričala je Tijana.

Što se tiče njenog iskustva sa kladionicom, ona izbegava da se kladi na utakmice u svom sportu i najčešće prognozira fudbalske duele, međutim, nije imala previše sreće u klađenju.

- Najviše se kladim na fudbal, a ponekad i košarku. Ne kladim se na neku određenu ligu, a najviše gledam ko su favoriti i na osnovu toga sastavljam tiket. Uglavnom padam na tiketima, pa sam jedno vreme i zajedno sa bratom igrala kladionicu, ali ni to minije pomoglo. Imam mnogo prijatelja koji se klade, međutim, to rade iz zabave i mnogo su uspešniji od mene - kazala je članica našeg nacionalnog tima.

(Telegraf.rs)