ĐOKOVIĆ: Hvala Endiju na borbi i čestitam mu venčanje!

Znam da se Endi ženi ove godine i želim mu puno dece, izvinjavam se što to pominjem sada, ali sad sam roditelj pa imam drugačiju ulogu, nasmejao je Nole sve na terenu.

Novak Đoković dobio je ček na 3.100.000 australijskih dolara posle osvajanje svoje pete Gren slem titule u Australiji, a osme u karijeri.

Đoković je pobedio Endi Marija sa 3:1, a posle meča je istakao da je Mari bio odličan rival, ali je onda skrenuo sa teme:

- Želim da uzvratim Endiju za čestitke, bio si odličan takmičar, borio si se, ali nisi imao sreće. Želim tvom timu puno uspeha i želim ti uspešno venčanje ove godine i mnogo dece - rekao je Novak i nasmejao sve, a zatim objasnio:

-  Izvinjavam se što sam promenio temu, sad sam u drugačijoj ulozi, pa zato pominjem venčanje i roditeljstvo - rekao je naš as i dodao:

- Hvala svim sponzorima, koji su omogućili da ovaj turnir podiže standarde na Gren slemovima, ulažu se veliki. Hvala mom timu koji je uvek uz mene i tolerišu razne stvari na terenu volim ih mnogo. Da nije njih i moje porodice do ovoga ne bi došlo.

- Na kraju hvala navijačima koji me prate i velika je privilegija da igram pred toliko navijača. Drago mi je dasam u grupi igrača koji su ušli u legendu kao što je Emerson koji je osvojio šest titula - poručio je Đoković.

Britanac Endi Mari nije bio baš toliko potišten zbog poraza:

-Čestitam Novaku na pobedi, na petoj tituli u Australiji, to je neverovatan rekord. Želeo bih da se zahvalim organizatorima, koji su dali sve od sebe da ovo bude najbolji Gren slem za igrače.

Hvala svima koji su dolazili prethodne dve nedelje i hvala na podršci...ovde imam veliku podršku navijača. Naravno hvala i mom timu koji me je vrati posle teške godine za mene.

Vratiću se i sledeće godine i nadam se da ću uspeti da dođem do titule - poručio je Mari.

(Telegraf.rs)