Junajted se definitivo odrekao poslednjeg Fergusonovog pojačanja!

Pre nego što je otišao u penziju Fergi je dogovorio Zahin transfer iz Kristal Palasa, ali se ofanzivni vezista nije snašao na Old Trafordu

Vilfred Zaha je definitivno napustio Mančester junajted! Posle nekoliko meseci seljakanja po pozajmicama, krilni napadač je odlučio da se vrati u Kristal Palas odakle je i otišao na Old Traford.

Zaha je u Junajted stigao u zimu 2013. godine za 13.5 miliona evra, a zanimljivo bio je poslednje pojačanje Aleksa Fergusona koji je pre svog odlaska ugovorio njegov dolazak.

Međutim, Zaha nije dobio pravu šansu u Junajtedu. Odigrao je samo četiri meča, a spekulisalo se da ga tadašnji menadžer Mojes nije voleo jer mu se Zaha petljao oko ćerke. Sada se vratio u Palsa za četiri milona.

- Počeo sam da igram ovde kada sam imao osam godina i moja porodica živi blizu, i imati priliku da igram Premijer ligu za ovaj klub je ostvarenje sna. Nisam dobijao veliku minutažu u Mančester Junajtedu pa sam iskoristio priliku da se vratim na pozajmicu. Oduševljen sam što sam imao šansu da završim trajni transfer i da se vratim kući na Selthurst Park - rekao je Zaha po povratku.

(Telegraf.rs)