SILEDŽIJA MAJKL DŽORDAN! Otkriven nepoznat detalj iz karijere najboljeg košarkaša svih vremena!

Bivši saigrač Divca u Šarlotu, Horas Grant, izneo u javnost neke činjenice koje bacaju sasvim drugo svetlo na karijeru legendarnog Majka

Svi znaju da je Majkl Džordan bio jedan od najveći atleta u istoriji NBA lige, ali o njegovoj snazi svakako su najviše bili upoznati njegovi saigrači u Čikagu.

Ono što se godinama unazad spekulisalo izašlo je na videlo nakon što je bivši igrač Bikova, ali i mnogih drugih klubova, Horas Grant gostovao na jednom radiju i govorio o sukobu koji je Džordan imao sa saigračem Vilom Perdjuom.

Džordan je udario Perdjua i napravio mu masnicu ispod oka, iako je ovaj bio gorostas, a kada su ga pitali da li je to istina uvek je negirao.

- Ako Majkl Džordan bude u autu, onda će čitavi Bulsi biti u autu - svojevremeno je Perdju rekao medijima.

To nije bio jedini put da se Džordan sukobio sa saigračima. Nekadašnji bek Bulsa Stiv Ker je svojevremeno priznao da je u trening kampu imao nesuglasica sa najboljim košarkašem NBA lige koji ga je udario jer nisu imali zajedničko mišljenje.

- Znao sam da bi me ubio od batina da smo se kojim slučajem stvarno potukli. Zato sam morao da odstupim - rekao je Ker nakon tog incidenta.

Da stvari u Čikagu nisu bile najbolje van terena govori i izjava legendarnog Denisa Rodmana.

- Pipen, Džordan i ja nikada nismo razgovarali van terena za tri godine u Čikagu. Jedino smo na parketu razmenjivali reči - istakao je poularni Crv.

I stvarno. Rodman se nije družio sa njima, a Džordan i Pipen su bili veliki rivali van terena. Kako američki mediji navode kroz neke priče odranije, Majkl je Pipenu najviše zamerao zbog toga što je ''kupio'' bolje ribe od njega.

Užasno mu je smetalo to što je, nakon utakmica Čikaga, veliki broj devojaka čekao Skotija ispred svlačionice. Čak ga je i Madona jednom odvezla svojom limuzinom, a Džordan je nepimereno reagovao.

- Mogu da te zadovoljim bolje od njega - rekao je Džordan poularnoj pevačici na šta je ona ko iz topa odgovorila: - Nema šanse.

Koliko se nisu podnosili i koliko su se međusobno takmičili govori i podatak da su se svojevremeno prepirali čiji sin ima veći penis. U ''takmičenju'' je učestvovao i Grant iz Niksa, a nakon više od pola sata većanja složili su se da je Pipenov klinac pobednik.

(Telegraf.rs)