Zvezda tri godine nije zaradila ni dinar od zimskih transfera!

Poražavajuć podatak za klub iz Ljutice Bogdana

Neverovatno deluje informacija da Crvena zvezda pune tri godine nije uspela da proda igrača u zimskom prelaznom roku!

Ove zime su stadion Rajko Mitić napustili Nejc Pečnik, Goran Gogić i Đorđe Rakić, ali za njih nije dobijen ni cent obeštećenja, već su klub napustili uz određeni sporazum o oprostu dugova.

Poslednji transferi tokom zimske pijace na kojima je bivši šampion Evrope zaradio određeni novac bili su 2012. godine. Tada je Li Adi prešao u kineski Dalijen za 1 700 000 evra, Andrija Kaluđerović u Peking  za 764 000 evra i Miloš Trifunović u Liaoning posle pozajmice uzbekistanskom Budjonkoru za 403 000 evra.

Nedavno je bilo prilike da Zvezda zaradi preko potreban novac transferima Aleksandra Kovačevića i Darka Lazića, ali su njihovi transferi u Ajntraht, odnosno Gent propali.

Prelazni rok u Srbiji se završava 13.  februara, a još uvek nije gotov ni u Kini, Rusiji i u još nekoliko zemalja, pa crveno beli imaju još malo vremena da eventualnim transferom obezbede finansijska sredstva.

Najbolji mogući ''izlog'' imaće na pripremama u Antaliji, gde se okuplja veliki broj skauta, i gde Zvezda već danas od 16.30 igra protiv ljubljanske Olimpije.

(Telegraf.rs)