Partizan kaznio Pantića, jer je odbio da potpiše novi ugovor!

Talentovani fudbaler odbio je da produži ugovor koji mu ističe na leto i zato je klub odlučio da ga ne vodi na pripreme i na njega se ne računa u nastavku sezone

Partizan je na neki način kaznio Danila Pantića zbog toga što nije pristao da produži ugovor. Sportski direktor crno-belih Dragan Ćirić je nakon promocije Gregora Balažica, otkrio da je talentovani vezista odbio novi ugovor koji mu je ponudila uprava i da se na njega ne računa u nastavku sezone.

- Pantić je odbio da produži ugovor. Zato neće putovati sa timom u Belek na drugi deo priprema i takav je stav kluba po tom pitanju. Problem sa njegovim ugovorom je nasleđen i mi smo učinili sve što je u našoj moći da to ispravimo. On će ostati ovde da trenira odvojeno od ekipe dok leta kada mu ističe ugovor - rekao je Ćirić.

Sportski direktor je podržao i predlog potpredsednika kluba Milorada Vučelića da se proteraju sa stadiona menadžeri koji imaju ugovore sa igračima koji su štetni po klub i dodao da samo pravi agenti mogu da rade sa klubom.

- Menadžeri su neophodni klubu, ali ne na način na koji je to bilo do sada, jer to nije bilo normalno.

Što se tiče prelaznog roka Humskoj on je završen sa dolaskom slovenačkog štopera, ali ne znači da će Partizan prestati da traži pojačanja pre svega u mladim igračima koji bi bili mogućnost kluba i zato nije isključeneo da stigne neki talentovani tinejdžer.

- Naša ideja je da počnemo da dovodimo neke mlade igrače koji bi predstavljali budućnost našeg tima, uz naravno momke iz naše omladinske škole. Jedan od koraka ka tome jeste i ovo što smo sačuvali okosnicu tima ove zime - kazao je sportski direktor, koji je i pojasnio situaciju sa Dankom Lazovićem.

- Danko je naš igrač i putuje sa nama na pripreme. Mi ćemo učiniti sve kako bi se on što bolje osećao u klub, a ja verujem da nas neće napustiti.

(Telegraf.rs)