Predsednik Palerma ispljuvao fudbalera zbog Junajteda!

Prvi čovek Sicilijanaca više i ne priča sa najboljim igračem Dibalom kog je okrivio da je praktično sve dogovorio sa Englezima

Predsednik Palerma Mauricio Zamparini smrtno se naljutio na svog najboljeg igrača Paola Dibalu za kog smatra da je podlegao pritisku i da će napustiti Siciliju narednog leta.

Zamparini je istakao da ne priča sa Dibalom, a okrivio je razne menadžere za nastalu situaciju rekavši da su "iskvarili" Dibalu i da na njega gledaju kao na "lutku koja im donosi novac".

- On je u rukama ljudi koji mu ne žele ništa dobro i izvesno je da će nas napustiti. Iskvario se zbog saveta menadžera koji ga gledaju kao lutku za pravljenje novca. Ne pričam više sa njim jer se totalno promenio - rekao je Zamparini

Ovome se najviše obradovao Mančester junajted koji je u januaru bio na pragu dovođenja argentinskog talenta. U trku se uključio i Arsenal, a očekuje se da tokom leta na Siciliju stigne ponuda oko 30 miliona funti. Kao i u prethodnim slučajevima Zamparini će ponovo debelo zaraditi!

Dibala je ove sezone u Seriji A na 21 utakmici postigao 11 golova i asistirao šest puta.

(Telegraf.rs)